Lazutlar Livera - Fuat Saka

  • Performer: Fuat Saka
  • Album: Lazutlar Livera
  • Size .rar MP3: 1742 mb | Size .rar FLAC/APE: 1393 mb
  • Genre: International
  • Style: -
  • Rating: 4.8/5
  • Votes: 523
  • Release Date: 2004
  • Duration: 01:09:19
  • Recording Date: -
  • Recording Location: Lirik, Selanik
  • Format: DXD AA MIDI ASF MMF MP2 MP3 FLAC

Lazutlar Livera - Fuat Saka

Download links


Fuat Saka - Lazutlar Livera
MP3 version RAR archive

1393 downloads at 32 mb/s

Fuat Saka - Lazutlar Livera
FLAC version RAR archive

1742 downloads at 31 mb/s

Lazutlar Livera - Fuat Saka FLAC MP3

Track List

Title/Composer Performer Time
1 Simdi Ne Yapar Fuat Saka Fuat Saka 3:47
2 Çikmaz Sokaklar Fuat Saka Fuat Saka 3:48
3 Kapatma4-Livera Fuat Saka 3:06
4 Cigerparem Fuat Saka Fuat Saka 5:08
5 Mecnundan Keremden Fuat Saka Fuat Saka 3:39
6 Ah Be Dünya Fuat Saka Fuat Saka 4:22
7 Yildizlara Yolculuk Maria Farantouri / Fuat Saka Fuat Saka feat: Maria Farantouri 5:27
8 Balli Kiz Fuat Saka Fuat Saka 4:09
9 Yayla Zamani Fuat Saka Fuat Saka 2:32
10 Omuzdan Kesilmis Fuat Saka feat: Maria Farantouri 5:36
11 Alk Götür Beni Fuat Saka Fuat Saka 3:09
12 Zeybetiko Topraga Ask Fuat Saka 4:00
13 Madrova Fuat Saka 3:18
14 Sensiz Bu Yerde Fuat Saka Fuat Saka 3:06
15 Çakircali Fuat Saka Fuat Saka 4:13
16 Geleckten Haber Fuat Saka / Kerim Saka Fuat Saka 9:59
17 [CD-Rom Track] Fuat Saka